söndag 20 juni 2010

Stora grabbar!

Barnen växer så det knakar! Nu har Viggo helt plötsligt fyllt 2 år och Arve har faktiskt lärt sig att gå. Ganska trippande och på tåspetsarna men med enorm glädje. Kan inte låta bli att visa en liten film, men tyvärr har jag filmat på högkant och filmer går inte att vända...


i lördags var vi på Alfreds dop! Han var så fin i en liten grön kreation, och ganska nöjd med hela situationen. Han var ensam huvudperson, så själva dopet gick snabbt. Alfred Karl Johan blev det, så fint så! Sen var det dopkalas på Kvarnåsen, mycket trevligt. Vi fick god tjälknöl och hemmagjord potatissallad i två varianter. Gick ner ganska mycket, väldigt praktiskt för vi orkade inte någon middag på eftermiddagen :-)


Grabbrummet är i slutfasen nu, jag håller på och målar på kvällarna. Lite smågrejer kvar bara; några fönsterfoder, golvlist och inrede i garderoberna. Känns jättekul att det närmar sig på allvar nu.

När dagis var stängt så tog Ulrika och jag med oss barnen och åkte till den nya lekplatsen i Annelundsparken i Borås. Fint väder och glada barn och många roliga saker att leka med! Goda bullar är ju inte heller fel...




I midsommar håller vi tummarna för fint väder, för vi tänkte fira nere i sommarstugan. Förra året var vi ju i Berghem, lite speciellt helt klart. Kändes som om vi var de enda utbölingarna där. Men det var trevligt ändå!

3 kommentarer:

Anonym sa...

HEJA ARVE!!!

Sara och Tindra

nevva sa...

Heja Arve! Snart får mamma o pappa jaga....
Gillade din teori om knotten! :D
Fin Midsommar

nevva sa...

Heja Arve! Snart får mamma o pappa jaga....
Gillade din teori om knotten! :D
Fin Midsommar