lördag 7 april 2012

Påskfirande!

Trots att hela Hagaslätt var snötäckt imorse har vi genomfört vårt vanliga påskaftonsfirande. Som tur var kom solen fram och gjorde det hela lite mer vårlikt, om än inte särskilt varmt. Lite skillnad mot förra året när vi satt i kortärmat... Grill på kullen är en given tradition! I år var vi inte så många, men trevligt var det ju såklart! Senare idag ska vi till Pepparn. Mamma skulle också med egentligen, men har tyvärr lyckats få en magsjukesläng. Inte kul! Hoppas verkligen det blir en kortvariant.
Kameran gav upp, inte konstigt efter kaffebad samt diverse omild behandling av tre barn. Har nu köpt en ny, får se hur länge den orkar vara med. Lina bor nere på Kvarnåsen lite tillfälligt, så tjejerna passar på att rida en del tillsammans. Kul! Ibland passar mammorna också på att rida tillsammans, men det finns det inga bildbevis på som tur är...
Vi pysslar såklart lite hemma också. Nya projektet är att få nytt tak på boden. Vi har inte kommit så längt än, men det ska förhoppningsvis vara klart om några helger.
Glad påsk på er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skriver kommentar efter kommentar men ingen kommer med vad gör jag för fel!! Ivf så är det trevligt att läsa och Mats hade fått på nytt tak förutom tegel på ena sidan av boden igår när jag var uppe hos er, han är duktig!
Hälsningar mamma/mormor/"svärmor"

Karin sa...

Nu kom det ju med ivarje fall!