lördag 26 mars 2011

Härlig lördag!

Äntligen har jag köpt en ny kamera! Lite roligare att skriva här när det går att lägga upp lite bilder också. Var på Ullared i måndags och då passade jag på att köpa en billig kamera. Barnen var ju lite för flitiga på att norpa den gamla så den är helt kaputt nu. Hoppas denna hänger med ett tag ivarje fall!

Vi har haft en underbar lördag, vart ute mest hela tiden. Först på morgonen tog jag en ridtur med Julle, superhärligt. På hemmaplan igen passade jag på att hoppa lite, vilket han gjorde med den äran! Han är smidigare än vad man tror ibland, vilket väl kan framgå av bilden nedan... Här passade han på att göra av lite extraenergi när vi hade släppt dem i en tillfällig vårhage.



Sen har vi fixat med stängsel, grävt i sandlådan, krattat och fixat lite i trädgården. Mats har satt upp lite vindskivor och så har vi äntligen blivit av med byggställning på köksgavlen, SKÖNT! Nu är det dock Bollibompa och vällingdax, förhoppningsvis somnar alla gott och snabbt. Antagligen gör mamman och pappan det med!
Trevlig helg!





1 kommentar:

Lars sa...

Hej!
Det var roligt att läsa igen vad som händer hos Er/Lars