måndag 4 april 2011

April, april...

Hurra, nu är våren här! Idag har jag & barnen haft en härlig hemmadag, fast var lite på bortaplan också. Passade på att byta mössan mot keps idag, kändes väldigt bra. Vi var på en kul klätterlekplats nere i Kinna på förmiddagen. Arve började med att klättra högst upp på direkten, men till min stora lättnad tyckte han faktiskt att det var för högt för att ge sig ut själv på den smala "gungbron" fram till rutschkanan. Skönt att se att även han har sina begränsingar! Vi retrirerade till den lite mindre varianten där det kändes lite säkrare och det var han konstigt nog nöjd med. Högst ovanligt!
Sen tittade solen fram och vi passade på att äta mellanmål (och ja, lite fika också).








På eftermiddagen var vi ute i trädgården. Alla barnen grävde som tokiga i sandlådan, fiberduken börjar titta fram. Börjar definitivt bli dags för sandpåfyllning!
Nu på kvällen har jag vart ute och sprungit med Ulrika. Det var extra bra att ha sällskap idag, annars hade det nog blivit väldigt lite sprungit. Ska bli skönt med en varm dusch strax (ska bara släpa mig ut till hästarna först) och om en stund krypa ner i renbäddad säng. Godnatt!

Inga kommentarer: