tisdag 3 maj 2011

Sommar & snö

Efter tre veckors mindre värmebölja bestämde vädergudarna sig idag för att bjuda på snö. Såg väldigt konstigt ut ihop med utemöbler, vitsippor och studsmatta. Det blev verkligen vitt häruppe "på höjderna". Som tur var återvände solen efter ett tag och trollade fram grönskan igen, men nu på kvällen är det bara någon plusgrad. Jaha, därmed var väderleksrapporten slut!

April har vart en utemånad, vilket märks i trädgården. Nu reser sig en rejäl klätter/rutschkaneställning där lönnen stod förr. Eftersom den blev svampangripen så fick den stryka på foten (grenen snarare), fast stammen får hänga med ett tag till. Mats har verkligen gjort ett toppenbygge! Än har ingen dessbättre ramlat ner men det kommer väl hända...


Vi har också skaffat en studsmatta, vilket känns som ett genidrag då killarna har slutat nästan helt att dra ner allt från Viggos säng för att studsa i den. Samma sak vad gäller skador där, fast nätet fångar väl upp de värsta vurporna ivarje fall!




På påskafton hade vi som vanligt påskeld och grillning på kullen med glada besökare. Att det var eldningsförbud lyckades vi tydligen missa helt... Efteråt passade vi på att fira Mats & Sofias födelsedagar. Vi fick plocka fram parasollet för det blev verkligen hett på altanen. Härligt!




Vår stora tjej är nu fem år! Känns lite skumt (ja, åren går verkligen fort!) men kul såklart. Hon har lagom till våren lärt sig att cykla. NÖJD femåring!

Inga kommentarer: